Så gör du en egen fotobok

Det finns många olika vägar att gå för den som vill skriva en egen bok. Med hjälp av förlag där du själv bekostar tryckningen är allt möjligt. Du kan också välja att framkalla dina bilder på My Fujfilm och skapa fina motiv eller trycka upp en fotobok direkt på sajten. Du använder helt enkelt dina favoritbilder och beställer fotoprodukter som kläder, tavlor, anteckningsblock och en hel del annat. Vad sägs till exempel om en almanacka, fotomuggar, nyckelringar eller mobilskal? Du hittar allt du behöver på myfujifilm.se.

En personlig present

Att använda egna bilder för att göra en fotobok är en uppskattad present som dessutom är mycket personlig. Du kan enkelt välja att göra en till dig själv eller ge bort i julklapp till tacksamma mor- eller farföräldrar som inte kan få nog av bilder på barnbarnet. De flesta barn uppskattar också att ha en bok att bläddra i där de kan se sig själva som nyfödda och få följa sin egen resa en bit på vägen. Även fotoböcker med bilder på husdjuren är presenter som kan hålla minnet vid liv när de är borta.

För att hålla ordning på alla bilder du tar med din mobiltelefon kan du till exempel spara bilderna på en extern hårddisk, vilket gör det smidigt och enkelt att både förvara dem och komma åt dem vid behov. Molntjänster fungerar också minst lika bra. Ladda upp bilderna direkt i sajtens tjänst för fotoböcker och följ instruktionerna. När boken är tryckt kommer den direkt hem i brevlådan och är redo att glädja den som ska få den.

Rekommenderade artiklar