Läs e-böcker via Iphone Pro 11

E-böcker växer allt mer i popularitet. Dedikerade e-boksläsare såsom Amazon Kindle och dylikt säljer riktigt bra, men problemet med dessa är att du låser dig vid en viss plattform. Även utlåningen av e-böcker har ökat drastiskt på senare tid, men det innebär förstås en tidsgräns för ditt läsande.

För dig som vill läsa e-böcker på dina egna villkor, i ett kompakt format, kan en mobil istället vara att rekommendera. Storleken på skärmen kan mäta sig med e-boksläsare, men upplösningen och kvaliteten är otroligt mycket bättre. Det här är hur du kommer igång med e-boksläsning via mobilen.

Rätt skydd är viktigt

När du läser en riktigt spännande bok är det lätt hänt att du hamnar i lustiga positioner! Vare sig det är halvt hängandes av soffan eller liggandes på hängmattan är det viktigt att du håller din mobil säker. Risken för skada om den skulle råka falla i dessa positioner är förstås mycket högre! Det kan därför vara rekommenderat att köpa ett Iphone Pro 11 skal till din nya ”e-boksläsare”. Det ser till att din mobil förblir säker när du själv är helt uppslukad av läsandet.

Hur kommer du igång med e-boksläsandet?

Genom att läsa via en Iphone blir möjligheterna för e-böcker förstås helt oändliga. Det finns många olika applikationer som erbjuder dig e-böcker att läsa på begäran, men allra enklast blir förstås via Apples egna iBooks-app. Där kan du köpa e-böcker och läsa dem direkt via mobilen. Du kan dessutom installera Kindle-appen om du vill ha fler val och fler e-böcker. Genom att få åtkomst till flera olika e-boksappar kan du välja och vraka bland selektionerna helt utefter eget tycke, och dessutom hitta det absolut billigaste priset på en viss e-bok. Håll utkik efter reor på de olika apparna!

Tröttnar du på e-böcker kan du alltid testa på att lyssna på ljudböcker istället. Det blir minst lika kul och lärorikt, men ändå en något annorlunda upplevelse som du kan njuta av via din mobil.

Sammanfattning

Du behöver inte en dedikerad e-boksläsare för att läsa e-böcker. Det är både ett slöseri med pengar och låser in dig på en viss plattform. Fler alternativ är förstås bättre! Genom att använda din Iphone som en e-boksläsare får du tillgång till flera olika plattformar för e-böcker på en och samma gång. Det innebär att du kan hitta absolut bästa pris på dina e-böcker, och njuta av dem precis hur du vill.

Rekommenderade artiklar