Torbjörn Bäck är född 1944 i Boden. Ungdomsåren efter folkskolan arbetade han i huvudsak som sjöman. Efter militärtjänstgöringen blev det folkhögskola sedan gruvindustrin och stålindustrin. De sista åren av arbetslivet blev lugnare med arbete åt en ridklubb. Under en tid som arbetslös mognade idén om en bok, och den fick sin första utformning, som ett projektarbete på ett Datortek.

Torbjörn Bäck har efter många års överväganden och med hjälp av förläggaren beslutat sig för att publicera något av vad han genomgått i sökandet efter vad som är sanningen för honom. Uppmaningen ”Känn dig själv” är något som författaren tagit på djupaste allvar.

Displaying 1–1 of 1
  • ÅTERFÖDELSE

    Detta är en bok om Friheten, och hur Friheten som ideal, genom upprepning eller pånyttfödelse, aktualiseras. Författaren tar upp hur han har förhållit sig till olika händelser som fört honom till omstörtande upplevelser och som följd inneburit en djupare erfarenhet av vad det är att vara människa. Torbjörn Bäck har efter många års överväganden och […]1 thought on “Torbjörn Bäck”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.