Gränslöst 20140328

Frilansjournalisten Elisabeth Forsberg har åtagit sig uppdraget att undersöka och rapportera om hur EU:s regler om de fria rörligheterna mellan medlemsstaterna fungerar några år efter införandet. Hon besöker det som kallats Europas fredligaste gräns, mellan Sverige och Finland. Hon upptäcker omgående att Europas fredligaste gräns inte är Europas fridsammaste gräns och arbetet blir besvärligare än hon räknat med. Det är både oroligt och farligt att ställa fel frågor…

Författaren är före detta journalist med bakgrund som beteendevetare, diakon och tekniker och som verkat som politisk tjänsteman i mer än tjugo år. Tommy Eriksson har tidigare på Faun Förlag utgivit ”Trojanerna”, en skröna som med åren upphöjts till sanning och gärna berättas i Norrbottens kustland och skärgård.

Tommy Eriksson har tidigare jobbat som journalist, beteendevetare, diakon, tekniker och politisk tjänsteman. Att han är  påläst i det ämne han skriver om går inte att ta miste på och detta tillsammans med miljöskildringarna gör historien mycket trovärdig.

(Ur Solveig Nordmarks recension i NSD)

 

MÖT FÖRFATTAREN-BUTTON-LITEN
PROVLÄS-BUTTON-LITEN

      

beskrivning
Gränslöst
Beställ Gränslöst 1 @ SEK140,00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.