511121 fluor röd etikett 32 x 19 mm normalt klister g2 5 rullar-700x700

 

 

 

 

 


ArbetaFrisktVidare20160216

En tyst revolution. Andra halvan av 1900-talet blev en epok av frigörelse i Sverige. Klassresor genomfördes i massor. Inte bara med inhyrda bussar, utan även från en samhällsklass till en annan. Arbeta friskt vidare är titeln på en sådan resa. En lång resa, genom decennier, fylld av oväntade avstickare och erfarenheter.
Men även långa resor börjar med ett litet steg. En blygsam målsättning: Det vore så himla gott med en Loranga.

Året är 1943. Sjuårige Sten sitter vid köksbordet hemma i Eskilstuna. Huset familjen flyttat till är dåligt isolerat, här kan man höra alla ljud från grannarna. Men nu lyssnar Sten andäktigt på sin storebror Ingemar. Han har plötsligt kommit med ett erbjudande. Ett jobb! Tjäna egna pengar! Vad spännande!

Arbeta friskt vidare är Sten O Anderssons andra bok. Här skildrar författaren sitt liv med fokus på arbetet. Rättare vore att säga arbeten, för det är betydligt fler än ett. Tidningsbud, säljare och kock, utbildning och därefter chef och facklig företrädare.
Arbeta friskt vidare är en inblick i många världar. Författaren ger oss en generös och utlämnande berättelse, lika intressant som äkta och mot slutet även skrämmande.


MÖT FÖRFATTAREN-BUTTON-LITEN

 

 

 

Ordinarie pris: 159:-
Reapris: 78:-

 

beskrivning
Självbiografisk berättelse
Beställ Självbiografisk berättelse 1 @ SEK78,00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.