Två utmärkta handböcker och inspirationsböcker för alla som vill utveckla sitt skrivande kan vi erbjuda. Skrivarbok utkom första gången 1999 och har nu senast utkommit i en reviderad fjärde upplaga 2009. Den har blivit mycket populär bland skrivare på olika folkhögskolor och i andra skrivarkurser och inte minst bland dem som på egen hand vill utveckla sina skrivkonster inom prosa, poesi och journalistik Mer om Skrivarbok  och om författaren, Siewert Carlsson finns att läsa. Klicka på länkarna bara!

Det var en gång… om konsten att skriva sitt liv är bok nummer två. Det är en nyutkommen handbok och inspirationsbok för den som vill använda sitt eget liv, sina egna upplevelser i sitt skrivande skapande. Boken är skriven av två erfarna skrivarlärare, Marja Bruzaeus och Monica Rönquist-Germanis. Mer om boken och författarna kan du läsa om du klickar på länkarna!

Böckerna kan köpas var för sig eller tillsammans. Det blir förstås lite billigare för dig om du köper dem båda i ett bokpaket för alla skrivare. Du får båda för jämnt 400 kr.

 

 

 

beskrivning
Två skrivarböcker
Beställ Två skrivarböcker 1 @ SEK400,00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.