511121 fluor röd etikett 32 x 19 mm normalt klister g2 5 rullar-700x700


Självförsvar omslag 20140407jpg

I den här handboken guidar författaren dig igenom fyra praktiska metoder där du själv är med och utvecklar ditt eget självförsvar.

”Jag vill att du ska få en förklaring till varför man bör tänka eller agera på ett särskilt sätt, och inte att agera utan att förstå varför. Det är viktigt att du lär dig rätt för att kunna förstå och utveckla ditt självförsvar.
I boken tar jag exempel från mitt eget liv. Anledningen till att jag tar situationer från mitt liv är att jag vill visa att dessa metoder är beprövade, att de fungerar i verkligheten, samtidigt som din förståelse för inlärningen blir större.”
Oktay Sütcü

Författaren till boken, Oktay Sütcü, är född och uppvuxen i Stockholm. Sedan sexårsåldern har han tränat bland annat karate, boxning, brottning, Wushu och Wing Tsun, och har alltid varit intresserad av olika kampkonster. Vid trettonårsålder började Oktay undervisa inom olika kampsporter och har sedan dess fortsatt med undervisning och coaching för att lära ut olika typer av självförsvar. Under sina 32 år med kampkonster har Oktay, förutom att undervisa, handlett många ungdomar både i träningslokalen och utanför. Oktays stora passion för martial arts har resulterat i den här handboken. 

MÖT FÖRFATTAREN-BUTTON-LITEN
PROVLÄS-BUTTON-LITEN


Ordinarie pris: 145:-
Reapris: 100:-

beskrivning
Bli mästare på ditt självförsvar
Beställ Bli mästare på ditt självförsvar 1 @ SEK100,00

1 thought on “Bli mästare på ditt självförsvar”

  1. Mycket intressant läsning!
    Till alla även för dom som inte håller på med kampsport!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.