”Upptäck Kabbala” är en första bok på svenska som presenterar Kabbala på ett tydligt och användarvänligt sätt. Det är en guide, som hjälper läsaren att förstå den omgivande världen samtidigt som den ger en möjlighet att uppnå en inre frid, ett mer stimulerande liv och möjlighet att tillsammans bygga en mer fridfull värld.

I en värld som blir mer och mer komplex behöver vi ett ljus som skingrar skuggorna, en kraft som tar oss genom stormen.

Bokens kapitel fokuserar på olika aspekter av den uråldriga kabbalistiska visdomen. Boken bringar klarhet i en lära som alltför ofta har höljts i dunkel och missuppfattningar. En subtil men djup tanke väver ihop bokens kapitel till en sammanhängande helhet.

Upptäck Kabbala ger oss en nyckel, som kan öppna upp den andliga världen inom oss. Kabbala har öppnat en väg för miljoner människor världen över och Upptäck Kabbala talar till människor i alla åldrar – oavsett tro, nationalitet och bakgrund – den talar till alla som vill förstå meningen med sina liv och erhålla nyckeln till lycka.

”Upptäck Kabbala” är den första i en serie böcker om kabbala, som utkommer på Faun Förlag.

Möt författaren till ”Upptäck Kabbala” här.

”Andligt sökande” är en 408 sidor omfattande fortsättning för den som mött kabbala och vill gå vidare i sina studier av kabbala.

Läs mer om ”Andligt sökande” här.

Besök gärna www.kabbalah.info/se och lär mer om Kabbala och den svenska verksamheten med kurser och utbildning på programmet.

beskrivning
Upptäck Kabbala
Beställ Upptäck Kabbala 1 @ SEK196,00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.