Michael Laitman är grundaren av och ordförande för Ashlog Research Institute, som bildades för att undersöka förbindelserna mellan traditionell vetenskap och den kabbalistiska vetenskapen. Laitman är doktor i filosofi, har en Master of Science i medicinsk cybernetik och är professor i ontologi och kunskapsteori.

Michael Laitman har publicerat fler än 30 böker på 14 språk och är en världsberömd expert på den kabbalistiska visdomen.

Laitmans studiegrupper växer i snabb takt över hela världen och man uppskattar att Laitman nu har över två miljoner studerande av autentisk kabbala globalt, varav fler än 1000 i Sverige.

Laitmans introducerade bok i kabbalavisdom heter Upptäck Kabbala, som nu för första gången utges här i svensk översättning.

Displaying 1–2 of 2
  • ANDLIGT SÖKANDE

    Vad är andligheten? Går den likt vår värld att begripa, undersöka vetenskapligt? Det är känt att kabbala är en dold lära. Just på grund av att den varit dold har det uppkommit många felaktiga resonemang och slutsatser kring den. Först mot slutet av 1900- talet talet fick vi tillåtelse att öppet studera denna vetenskap och […]

  • Upptäck Kabbala – en väg till livsvisdom och glädje

    ”Upptäck Kabbala” är en första bok på svenska som presenterar Kabbala på ett tydligt och användarvänligt sätt. Det är en guide, som hjälper läsaren att förstå den omgivande världen samtidigt som den ger en möjlighet att uppnå en inre frid, ett mer stimulerande liv och möjlighet att tillsammans bygga en mer fridfull värld. I en […]


beskrivning
Michael Laitman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.