Veckobrev till dig” tillkom under tre års arbete med att skicka ut ett mail en gång i veckan med ett tänkvärt citat och några reflektioner kring det, till mina nära och kära. Nu har jag samlat de 52 mest intressanta citaten om livets alla frågor och funderingar om lycka, framgång, kärlek, vanor och problem.

Läs ett citat för varje ny vecka och under veckan som går kan du fundera på, testa och påminna dig själv om vad de orden kan ha för betydelse och påverkan på just ditt liv. Ett förslag är att du sätter upp citatet på kylskåpet…

Ta till dig av andra människors tankar och ord och låt dem inspirera dig när det passar dig som bäst, de har de gjort för mig!

Mattias Carlsson är 29 år, bosatt i Luleå där han är Född och uppväxt. Utbildad beteendevetare och jobbar med arbetslösa ungdomar till vardags. På kvällarna tränar han Luleå hockeys B-juniorer. Stort intresse för personlig utveckling, för sport och musik.

”Varför skrev jag boken? Jag ville spetsa till de citat och reflektioner jag samlat på mig under 3 år för att se hur intressant det kunde bli. Kände också att fler än dem i min närmaste bekantskapskrets borde få uppleva dessa tänkvärda ord och våga se på sig själva ur nya perspektiv. Jag vill inspirera fler till att bli sitt bästa jag helt enkelt!”

Mattias Carlsson

Displaying 1–1 of 1
  • Veckobrev till dig

    ”Den här boken tillkom under tre års arbete med att skicka ut ett mail en gång i veckan med ett tänkvärt citat och några reflektioner kring det, till mina nära och kära. Nu har jag samlat de 52 mest intressanta citaten om livets alla frågor och funderingar om lycka, framgång, kärlek, vanor och problem. Läs […]


beskrivning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.