Maria betyder kärlek
    Maria betyder kärlek 
Adam Franzén är en obotlig romantiker som söker efter sin tvillingsjäl. Han finner henne i den där underbara, runda baren på Buskers i Temple Bar Area i Dublin en underbar julinatt nittonhundranittiosju, denna hans egen Summer of Love trettio år senare. Han tappar bort henne igen efter att de har tillbringat tre dygn tillsammans där i Dublin. Ska han finna henne igen? Ska han förlora henne för alltid? Ska han förlora sig själv? Eller hittar han kanske sig själv?

 

”Jag hoppas och tror att ni kommer att tycka om denna spännande och delvis självbiografiska roman om kärlek och annan galenskap i denna vår nya sköna globaliserade värld.”

”Lita på din intuition. Oftast bygger den på fakta som arkiveras strax under medvetanenivån.” Joyce Brothers

NO DAY BUT TODAY – RENT
Jonathan Larsson

Må ni alla hitta er tvillingsjäl

Av bokens pris går 25 kr oavkortat till Stadsmissionen i Göteborg. Bidra gärna med mer till Stadsmissionen gåvoplusgiro 90 01 70-2 www.stadsmissionen.org.
 

beskrivning
Maria betyder kärlek
Beställ Maria betyder kärlek 1 @ SEK195,00

7 thoughts on “Maria betyder kärlek”

 1. Jag har läst din bok Marcus – en reseskildring som jag inte kunde sluta läsa. Vart skall detta ta vägen undrade man förstås!
  Och i det andra perspektivet – hur upplever kvinnan Maria färden??

  Bra skildringar av miljön, det känns som jag varit både i Brasilien, New York och Dublin, det fastnar.
  Lycka till vidare!

 2. Tack för den trevliga resan du bjöd oss på via din bok – Maria betyder kärlek – Jag önskar dig lycka till med allt du företar dig framöver.
  PS. Jag kan varmt rekommendera denna bok. Ett stort TACK till din omtanke om Stadsmissionen. DS.
  Ebba

 3. Fantastisk bok!
  I love it!
  Känns som jag var med dig hela resan och så underbart att läsa, kunde inte sluta =)
  Nu väntar jag så klart på fortsättningen – hoppas den kommer snart 😉
  Du e bäst!
  Mia

 4. Tack Débora för att du finns, för att du räddade mig. Tack Isabella för att du valde just mig. Tack Mona och Pelle för att ni gjorde mig. Tack Lundell och Dylan för att ni alltid var där. Tusen tack till er alla som har korsat min väg. Tack också till Tord Jacobsson och till Julia Pennlert. Sist men inte minst ett stort tack till Siewert Carlsson på Faun Förlag.

 5. 2. spännande att läsa om sin kollega! (även om det mesta var fiction, som du säger, ) Jag gillade ”beat-rytmen” som påminnde om rytmen i ”on the road”, vilket gjorde det hela mer poetiskt. Instämmer med en föregående talare att det hade varit intressant att läsa ”Marias” Story . Känner igen mig i den yrande virvel av fest, kärlek, förflyttandet och underbara människor som man iblad upplever i livet. Härlig läsning!!

 6. Har haft en vecka full med ångest och smärta, boken greppar verkligen tag om hjärta och själ, man rycks med i den fart fyllda färden, visst har den bjudit på leenden också, nu är den slut och efter sista meningen kunde jag inte hålla tårarna tillbaka.

  önskar dig och dottern all lycka 🙂

 7. Hej Marcus,
  Tack för en underbar och annorlunda upplevelse! En så fantastiskt intensivt berättad kärlekshistoria/reseskildring har jag aldrig läst förut. Handlingen är medryckande, språket rakt och ärligt, personerna och platserna så verkliga. Det har känts som att du har berättat det här direkt och enbart till mig, som i förtroende – och inte i bokform som ju faktiskt kan nå alla. Ser verkligen fram emot att få ta del av mer! Lycka till med ditt fortsatta författande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.