I människans intresse omslagsbild 20140416Hur ser världen ut om hundra år? Har vi lärt oss att leva efter naturens förutsättningar? Räcker världen till? Om hundra år, i Beateberg, söker pensionerade Anna Strömberg efter historiens vingslag. Hur hamnade hon här? Hon lever i en värld som lyckats byta fokus från ekonomisk tillväxt till ekologisk. Men det finns ännu krafter som hotar utopin. Kan världens folk enas i kampen för en hållbar framtid?
I människans intresse är en vision om framtiden, en värld där människan lärt sig av sina misstag. Vi bjuds en spännande resa till en framtid präglad av hopp. Globalt samarbete är ett måste och vi får följa Walter och Rebecca som i Förenade Unionernas tjänst gör allt för att rädda jordens befolkning. Ett mordförsök stoppar inte Rebecca, som tvärtom stärks i sin övertygelse. Om vi nyttjar jorden rätt räcker den till för alla. Men räcker kunskap och ord, när motståndarna inte verkar dra sig för dödligt våld?
Fredrik Reinfeldt, Sveriges statsminister 2014, sade på sin tid att den folktomma landsbygden i Sverige kunde ge plats för människor på flykt undan svält och elände. Såg han månne i horisonten den framtid som boken beskriver?

MÖT FÖRFATTAREN-BUTTON-LITEN

 

 

 

 

beskrivning
I människans intresse
Beställ I människans intresse 1 @ SEK140,00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.