Lars Grönborg är författaren bakom intervjuboken ”modiga människor”, som låter oss möta tolv framgångsrika svenskar. Var och en av dem har blivit framgångsrik på skilda vis. Här berättar de öppet om sina vägar till framgång. Lars Grönborgs resa genom landet för att träffa och intervjua de modiga resulterade i en personligt hållen skildring av färgstarka personligheter och spännande möten för läsaren. Bokens bilder är i stor utsträckning valda av de intervjuade.

Huvudfotograf till bokens bilder är Veronica B Kaiser och de fantastiska bilderna har lagt grund för en bildutsällning med bokens foton.

”Jag önskar att alla fick möjlighet att göra en resa lik min, när jag rest runt i landet och träffat de fantastiska människor som i den här boken berättar om sina liv. Som läsare får du lyssna till deras berättelser och ta del av deras syn på livet. Jag hoppas och tror att de kan inspirera dig och väcka tankar om ditt liv, om dina möjligheter att ta tillvara ditt eget liv. En egen lärdom av min rundresa kan jag avslöja redan nu – framgång och lycka handlar inte alltid om att synas i medier, att nå framgång i yttre mening. Framgång kan vara så skilda ting för olika människor…”

Läs mer om boken modiga människor
Lars Grönborg

Möt Lars Grönborg i denna intervju! http://smp.se/nyheter/alvesta/boken-modiga-manniskor-forandrade-hans-liv%281327305%29.gm

Displaying 1–1 of 1
  • Modiga människor

              Människor upphör aldrig  att fascinera, denna oändliga variation av personligheter. Vi möter lyckliga och olyckliga människor, framgångsrika människor och människor som inte alls upplever sig ha lyckats här i livet. Dagligen ser och hör vi i medier om framgångsrika människor på olika områden, inom medicin, sport, konst, vetenskap, politik. Vi häpnar och […]


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.