511121 fluor röd etikett 32 x 19 mm normalt klister g2 5 rullar-700x700


Släpp mig fri av Lars Granlöf
Släpp mig fri av Lars Granlöf

Att hela tiden vara rädd. Rädd för att bli retad. Rädd för att bli slagen. Rädd för att bli utsatt för fler förnedrande övergrepp. Det är vardagen för många barn på våra skolor. I denna verklighetsbaserade berättelse är Lill-Lasses fruktan för att bli retad för en liten kram den rädsla som gör att allt blir tokigt. Många mobbade barn blir tysta, andra gömmer sig, och precis som Lill-Lasse är de flesta övertygade om att felet är deras eget. Att om det kommer fram vad som pågår så är det ytterligare ett bevis på att de är lika värdelösa som plågoandarna påstår. Ibland går det inte att komma undan, för på skolans scen får alla tillfälle att skratta åt Lill-Lasses rädsla. Vad de inte kände till var vad som låg bakom .Vad som hände i omklädningsrummet. På skoltoaletten. Hur kläderna blev skitiga. Varför Lill-Lasse var försenad igen. Eller hur såren på kinden egentligen uppstod. För varken Lill-Lasse eller någon annan vågade, ville eller brydde sig om att berätta.

En skrivarkurs på Medlefors folkhögskola som hette ”Skriv för livet” gav långt senare Lasse modet att våga berätta sin historia.

Möt författaren Lars Granlöf här.

Läs mer här om möjligheterna att med vår studiehandledning lära dig mer om mobbning med utgångspunkt i ”Släpp mig fri” av Lars Granlöf.

Lars Granlöf arbetar aktivt mot mobbning och besöker gärna skolor och andra sammanhang för att samtala och undervisa kring mobbning.


Ordinarie pris: 159:-
Reapris: 80:-

beskrivning
Släpp mig fri av Lars Granlöf
Beställ Släpp mig fri av Lars Granlöf inkl moms @ SEK80,00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.