Lars Granlöf föddes 1962 i Piteå, växte upp i Skelleftehamn och har under större delen av sitt liv bott i Skellefteå. Han har universitetsutbildning i filosofi och litteraturvetenskap. Lars Granlöf uppträder som poet och är utbildad skrivarpedagog. Han har också läst nordiska språk, skapande svenska, litteraturhistoria och har kandidatexamen i filosofi vid Umeå universitet. Nu arbetar han som lärare i framför allt svenska.

Författaren har publicerat romanen ”Släpp mig fri”, han är också medförfattare till diktboken ”Ögonblick” tillsammans med Roger Nilsson och Tina Stenberg Vidhav.

I juli 2015 utkom författaren med en inspirationsbok för alla skrivare, ”Skriv din dröm”. Läs mer om boken på författarens webbsida www.dreamworkshop.se.

 


Displaying 1–3 of 3
  • Skriv din dröm

    Detta är en novellsamling det är en liten diktsamling det är också en skrivkurs en drömmande drömbok ett redskap som kan hjälpa just dig att förverkliga de drömmar du har en bok som vill att du finner ditt inre leende och lyckliga ögonblick som du kan bära med dig under resten av ditt liv ”Jag […]

  • Släpp mig fri

      Att hela tiden vara rädd. Rädd för att bli retad. Rädd för att bli slagen. Rädd för att bli utsatt för fler förnedrande övergrepp. Det är vardagen för många barn på våra skolor. I denna verklighetsbaserade berättelse är Lill-Lasses fruktan för att bli retad för en liten kram den rädsla som gör att allt […]

  • Studiehandledning – Släpp mig fri

    En studiehandledning för samtal och studier kring mobbning och kränkande handlingar baserad på romanen ”Släpp mig fri” av Lars Granlöf.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.