Sentimental journey skyddsomslag  20160322”Sentimental Journey ” är en thriller med såväl paranormala som satiriska inslag. Berättelsen är möjligtvis något sentimental mellan Stockholm och Södertälje men därefter blir tågresan inte alls vad byggkonsulten Lennart Lelle Ackeman planerat. Men vem kan klandra honom? Ingen kunde ha förutsett vad som skulle komma att hända.

Lelle steg ur taxin vid Centralplan utanför Stockholms Centralstation samtidigt som han stoppade ner plånboken i fickan. Han såg inte den vältränade och tatuerade killen med bikerlooken som steg ut ur taxin bakom honom – lika lite som han noterade killen som sålde de hemlösas tidning ”Situation Sthlm” precis vid entrén till Centralen. Lelle var alltför introvert i sina egna våndor och funderingar kring livets bräcklighet för att överhuvudtaget notera personer i periferin. Föga anade han att hans syn på livet och döden inom kort skulle nå nya dimensioner, och särskilt döden skulle bli väldigt mycket mer påtaglig för Lelle den närmaste tiden. Om mindre än en halvtimma ska Lelle påbörja den tågresa som sätter honom i en färdriktning som leder till att livet, så som han känner till det, totalt förändras för all tid och evighet.
När han anländer med tåget till Malmö nästan två dygn senare väntar Nationella Insatsstyrkan på honom. Även om han redan under själva tågresan bekantat sig med Döden så är det nu det verkliga Helvetet uppenbarar sig.
Hur kan en vanlig, hederlig, veckopendlande byggkonsult hamna så snett? En medelålders man som ingenting hellre vill än att få vara för sig själv.

”Med ett utmärkt språk är Sentimental Journey en lättläst, spännande och innehållsrik berättelse med stort underhållningsvärde.”
Ingrid Källström
Lektör

MÖT FÖRFATTAREN-BUTTON-LITEN

beskrivning
Sentimental Journey
Beställ Sentimental Journey 1 @ SEK250,00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.