”Helt otroligt! I dessa moderna tider har vi tillgång till DNA, snabba kommunika- tioner, datorer och förfinad medicinsk och annan teknik. Så begås ett mord som hämtat ur en 30-tals kriminalroman och vi har ingen aning om hur det har gått till, lika lite som av vem.” Orden är riktade till den erfarne detektiven Rune Janzon. En person har nämligen hittats liggande död uppe på ett högt tak, knivhuggen flera gånger med sin egen slidkniv. Det som trasslar till fallet och får Rune att slita sitt hår är, att ända från att personen klättrade upp tills han hittas död, så påstår sig två andra personer ha uppehållit sig nedanför stegen utan att ha sett någon i närheten.

Ett omöjligt brott? Medan Rune vädrar sitt missnöje med hurdant det moderna samhället blivit, går utredningen bara sakta framåt och det hinner hända fler omöjligheter innan dramat är över.

Drama på Lövsholm är en deckare där läsaren får samma möjlighet som detektiven att lösa gåtan. Berättelsen är en av fem i författaren Erik Janzons serie av pusseldeckare i genuin småländsk miljö.

beskrivning
Drama på Lövsholm
Beställ Drama på Lövsholm 1 @ SEK159,00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.