Är de urgamla teorierna fortfarande hållbara i vår moderna värld? Det diskuteras flitigt om månlandningarna verkligen ägde rum och genomfördes i slutet av sextiotalet – början av sjuttio talet, var dom verkligen på månen? Är jorden en spinnande boll som far runt i universum? Eller är den stationär och orörlig?
Kan det vara så att solen/månen är mindre och cirkulerar runt jorden på närmare avstånd? Existerar satelliter och ISS (International Space Station)?
Vad vet vi om Antarktis? Förutom att det är väldigt kallt och att det råder förbud för oss att fara dit.
Allt fler människor börjar ifrågasätta det ovan nämnda, teorierna om allt vi hört, läst och lärt kanske ändå inte stämmer. Konspirationsteoretikerna vakar alltid över oss, ser sin chans att överraska oss med nya vinklar som öppnar våra sinnen. Väcks en del tankar, varför har du inte ifrågasatt eller vågat ifrågasätta?
Men efter att ha läst boken ”Har vi varit på månen – Lever vi på en roterande glob” kommer du kanske att våga ifrågasätta.
Önskar dig en trevlig och underhållande läsning .

 

 

 

 

 

 

Displaying 1–1 of 1
  • Har vi varit på månen? Lever vi på en roterande glob?

      Är de urgamla teorierna fortfarande hållbara i vår moderna värld? Det diskuteras flitigt om månlandningarna verkligen ägde rum och genomfördes i slutet av sextiotalet – början av sjuttio talet, var dom verkligen på månen? Är jorden en spinnande boll som far runt i universum? Eller är den stationär och orörlig? Kan det vara så […]


beskrivning
Dragan_Urosevic