Under pseudonymen ”Lexens Olle” har Carl O Andersson glatt läsarna i Lysekilsposten och Stenungsundsposten med minnen, skrönor och dikter. För skriva kan han, berätta kan han och följderna av detta kan vi nu avnjuta i hans debutbok ”Paschaser till glädje och förtret”.

Skrönor är en omtyckt genre av dem som uppskattar en god historia. I ”Paschaser” möter vi de mest sanslösa personager man kan tänka sig, eller rättare sagt – figurer vi svårligen ens kan tänka oss…
Men Lexens Olle kan. Och nu bjuder han in oss till en läsfest utan många motstycken i svensk litteratur. Mycket läsnöje utlovas!

För den som vill läsa mer av denne mäeklige berättare – läs om hans just nyutkomna 476 sidor långa berättelse om Grevinnan och skjutet på Hysingeholm!


Normalpris 172:-

beskrivning
Skrönor
Beställ Skrönor inkl moms @ SEK86,00

4 thoughts on “Paschaser till glädje och förtret”

  1. Har med stort intresse , glada skratt och också med eftertänksamhet tagit del av Paschaserna, och ser med spänning fram emot ytterligare böcker från samme författare

  2. Känner Carl O sedan gammalt. Att han var full i bäng visste jag, men att han också kunde skriva allvarligt, var för mig en nyhet 🙂 Ser med förväntan fram emot hans nästa alster.

  3. Det vill till en alldeles särskild fantasi för att skriva skrönor. Lägg till detta humor, burleskeri, ett rikt ordförråd samt en enastående berättarglädje så vet du vad som väntar dig i Carl O Anderssons ”Paschaser till glädje och förtret”, en bok som lockar till såväl stora skratt som milda leenden. Jag tror minsann att både Piraten och Lars Molin skulle dra på munnen åt de här historierna om Kalábert, pastor Selmonson och en lång rad andra originella figurer i ett inte alltför avlägset Bohuslän.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.