Carl O Andersson återkommer med en ny märklig och hejdlöst rolig skröna. Carl O Andersson är född och uppvuxen i det bohuslänska kustsamhället Hunnebostrand. Under pseudonymen ”Lexens Olle”, har han glatt läsarna i Lysekilsposten och Stenungsundsposten med minnen, skrönor och dikter. För berätta kan han och följderna av detta kunde vi alla avnjuta i debutboken ”Paschaser till glädje och förtret” och i  ”Grevinnan och skjutet på Hysingeholm” (2010).
Nu återkommer författaren med en ny flödandeoch humoristisk berättelse, som spränger gränser och upplöser möjliga skillnader mellan verklighet och fantasi. Mycket läsnöje!

Nu slår Lexens Olle från Täby till igen. En ny bok med titeln ”Fula Fiskar och Sprängd Anka” är just utkommen. På hans visitkort står en titel som syftar på konsten att fabulera. Det vill säga konsten att dikta ihop historier, fantisera, hitta på, lite sagolikt och lite otroligt. Och aldrig förr har väl uppslagsverkens förklaring till fabulering passat så bra in, som på Lexens Olle, vilken, som syns på karikatyren, har en räv bakom örat. Lexens Olle hårddrar sina figurer, men gör det med humor och distans, och räds inte att slugga vilt med sina idéer. Köp och gläds åt de fullständigt otroliga berättelserna.

Terje W Fredh i Lysekilsposten 

Möt författaren här.
Normalpris 170:-

beskrivning
Fula fiskar och Sprängd anka
Beställ Fula fiskar och Sprängd anka 1 @ SEK85,00

2 thoughts on “Fula fiskar och Sprängd anka”

  1. Den som pratar för mycket skit riskerar att få hemorrojder i munnen, skämtar Carl O Andersson i sin senaste bok, Fula Fiskar & Sprängd Anka. Den tilldrar sig till stor del i Kungshamn och Bohuslän och den kärleksfulla driften med polismakten och andra auktoriteter bildar grund för ett antal märkliga och fantasifulla händelser som spänner mellan den fruktlösa jakten efter ett kvinnligt mordoffer och kalkoner fyllda med en förmögenhet i prasslande sedlar. Hos Carl O sätter fantasin inga gränser för berättarglädjen. Historien tar det ena hiskeliga krumsprånget efter det andra innan de sista pusselbitarna faller på plats under en animerad julfrukost hemma hos doktor Malcolm Behringer, som är bokens huvudperson. Troligt eller otroligt spelar ingen roll, roligt har man i alla fall tillsammans med både fina och fula fiskar i denna skröna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.