OBS! Nu finns den nya omarbetade tryckningen av boken i lager.


Vet du vad det innebär att vara djupt deprimerad?

Att befinna sig i ett ”svart hål” där livet känns meningslöst och som ett enda stort mörker? Som deprimerad vill man inte vill höra hurtiga tillrop. Man orkar inte. Men det kan gå att må bättre om man tar små steg i taget.

Anna Grahn Danehammar, legitimerad gymnasielärare med 13 års erfarenhet av att undervisa i psykologi, tillhör den växande mängd svenskar som drabbats av svår depression. Men Anna ville inte ge upp. Hon ville må bättre. Hon brottades med mörkret och hittade sin egen väg tillbaka till ljuset.
Kom tillbaka är resultatet av hennes väg framåt, den bok Anna själv inte hittade när hon behövde den.
Författaren ger med Kom tillbaka en enkel och konkret vägledning i hur du kan hantera och komma ut ur kriser och depressioner. Boken är en självhjälpsbok, men som till skillnad från andra böcker i genren bygger på både vetenskapliga rön och egna tunga erfarenheter. Anna Grahn Danehammar visar med unik bredd i psykologi, filosofi, teologi och andlighet hur du med ökad kunskap och självkännedom kan må bättre igen.

”Det är min önskan att detta ska vara den lättlästa bok man behöver när man är i kris. Den ska inte bara ge en snabb ”akutinsats” som samhället så ofta erbjuder idag, eller vara prestationskrävande av läsaren. Den ska inte vara ett populistiskt KBT-hafsverk utan en bok som teoretiskt och erfarenhetsmässigt kan ge verktyg för livets med- och motgångar. En bok med ett mycket brett och övergripande helhetsperspektiv. Kring livets alla ingredienser.”

Anna Grahn Danehammar

MÖT FÖRFATTAREN-BUTTON-LITEN

 

 

 

beskrivning
Handbok/krishantering/depression ISBN9789187435478, 130 s. Häftad 135 x 210
Beställ Handbok/krishantering/depression ISBN9789187435478, 130 s. Häftad 135 x 210 1 @ SEK159,00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.