ga. bild beskuren

Kom tillbaka

Befinner du dig i ett ”svart hål” där livet känns meningslöst och som ett enda stort mörker? Där du inte vill höra hurtiga tillrop, för du orkar inte? Du kan må bättre igen! Det handlar om att ta små steg i taget. De steg som är de rätta för dig.

Anna Grahn Danehammar, legitimerad gymnasielärare med 13 års erfarenhet av att undervisa i psykologi, tillhör den växande mängd svenskar som drabbats av svår depression. Men Anna ville inte ge upp. Hon ville, och visste, att hon kunde må bättre igen.

Kom tillbaka är resultatet av den väg hon vandrat, den bok Anna själv inte hittade när hon behövde den. Boken ger en enkel och konkret vägledning utifrån vetenskapliga rön och egna tunga erfarenheter. Författaren visar med stor bredd i psykologi, filosofi, teologi och andlighet hur du med ökad kunskap och självkännedom kan må bättre igen.

 

”Det är min önskan att detta ska vara den vän i nöden du behöver i en kris. Boken ska inte bara ge en snabb ”akutinsats”, som samhället oftast erbjuder idag, eller ställa ökade krav på läsaren. Den ska med en kombination av teori och erfarenheter ge dig verktyg för att hantera livets med- och motgångar. Utifrån ett helhetsperspektiv ska den visa på flera vägar framåt, där du ska kunna hitta din.”

Anna Grahn Danehammar

 

Displaying 1–1 of 1
  • Kom tillbaka

    OBS! Nu finns den nya omarbetade tryckningen av boken i lager. Vet du vad det innebär att vara djupt deprimerad? Att befinna sig i ett ”svart hål” där livet känns meningslöst och som ett enda stort mörker? Som deprimerad vill man inte vill höra hurtiga tillrop. Man orkar inte. Men det kan gå att må […]


beskrivning
Anna Grahn Danehammar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.