Tankens hjälp och styrka handlar om att stressa mindre. Tiden, glädjen, naturen och korta ordspråksmeningar kan hjälpa oss att få balans i livet och må bättre. Jag skriver också om perioder i mitt eget liv, som varit jobbiga och svåra. Jag har tagit mig igenom med tidens, med tankens hjälp och styrka i läkningsprocessen. Med min bok hoppas jag kunna hjälpa fler att hitta harmoni och glädje, även när de blir sjuka då det finns möjligheter att läka och självläka.

Jag är gift sedan femtio år, har fyra barn och nio barnbarn, med allt vad det innebär. Att hinna med allt under deras uppväxtår, men samtidigt vilken underbar tid det varit och är. Har i tjugofem år arbetat som ”mattant” och trivts utmärkt med det. Det har varit väldigt givande att laga mat till barn och ungdomar, sett till att de har fått god mat, glädje och harmoni i matsalen. Jag har precis som de flesta människor gått igenom svårigheter i livet, men har alltid hittat tillbaka till harmonin och glädjen, även om det ibland tagit tid.
Är numera pensionär bor i villa i Höganäs, jobbar ibland, även ideellt, reser, umgås med barn, barnbarn, släkt och vänner och är mycket ute i vår underbara natur.

Ann-Sofie Nilsson

 

 

 

 

 

 

 

Displaying 1–1 of 1
  • Tankens hjälp och styrka

      Tankens hjälp och styrka handlar om att stressa mindre. Tiden, glädjen, naturen och korta ordspråksmeningar kan hjälpa oss att få balans i livet och må bättre. Jag skriver också om perioder i mitt eget liv, som varit jobbiga och svåra. Jag har tagit mig igenom med tidens, med tankens hjälp och styrka i läkningsprocessen. […]


 

 

beskrivning
Ann-Sofie Nilsson