Författaren Agneta Pehrsson är socionom, fil. kand. i beteendevetenskap och har mångårig erfarenhet av psykosocialt rehabiliteringsarbete med arbetsmiljöfrågor som inriktning.
Mobbaren, den perverse narcissisten, har på senare år fått ett allt större spelrum på våra arbetsplatser. I ”Förnuft och rädsla” möter du mobbaren, medlöparna och den arbetsmiljö dessa skapar. Lär dig känna igen mobbarens maktmissbruk – de subtila manipulationerna, det grova psykosociala våldet, den oetiska kommunikationen, de systematiska och accelererande handlingarna. Boken syftar till att öka vår medvetenhet om vad vuxenmobbning innebär för oss alla i vårt samhälle. Alla har vi ett ansvar.


Displaying 1–1 of 1
  • Förnuft och rädsla – mobbaren i närbild

      Mobbaren, den perverse narcissisten, har på senare år fått ett allt större spelrum på våra arbetsplatser. I denna bok möter du mobbaren, medlöparna och den arbetsmiljö dessa skapar. Lär dig känna igen mobbarens maktmissbruk – de subtila manipulationerna, det grova psykosociala våldet, den oetiska kommunikationen, de systematiska och accelererande handlingarna. Boken syftar till att […]			

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.