Manaf Sababi

Viljans väg genom ödets landskap är Manaf Sababis debutroman. Liksom bokens huvudperson har Manaf Sababi haft ett äventyrligt liv. Han flydde från krigets Iran till Sverige. Sedan dess har han bland annat hoppat fallskärm, korsat Sahara i en gammal skolbuss och varit forskare på Astra Zeneca i Lund innan de avvecklade sin verksamhet där.

 

 

 

 

 

 

Displaying 1–1 of 1
 • Viljans väg genom ödets landskap

  När modern dör flyr Farid med sin bror Fazil från Afghanistan till Irans huvudstad Teheran. Livet som gatupojke i Teheran innebär många farligheter för syskonparet, men där finns ljusglimtar. En av dem är Ayla som Farid förälskar sig i. Farids relation till Ayla innebär skam för hennes släkt och Aylas släktingar måste försvara sin heder. […]


 • Ali Tayefi
  #1 written by Ali Tayefi  6 years ago

  Boken låter väldigt spännande speciell när det handlar om Iranier som flydde i sitt hemland på 80 talet. Detta är en av traumatiska politiska händelserna i historia. Jag avvaktar att läsa boken när den kommer ut.

 • AxelAndersson
  #2 written by AxelAndersson  6 years ago

  Jag tycker den här boken var väldigt bra eftersom det är spänning hela tiden. 10 av 10 smultron en köpvärd bok!

 • Hamid Seyidzade
  #3 written by Hamid Seyidzade  6 years ago

  Riktig bra bok. Rekommenderar alla flyktingar från Iran att läsa den.

 • Ingrid Mauritsson
  #4 written by Ingrid Mauritsson  6 years ago

  En spännnande och gripande bok om Farid och hans liv.Trots allt elände finns det så mycket värme , livsglädje och humor. Det är verkligen en helt annan värld!!!Jag kan varmt rekommendera denna bok.

 • Maria Holmqvist
  #5 written by Maria Holmqvist  6 years ago

  En mycket bra, spännande bok.
  I början hade jag svårt att läsa om alla grymma händelser som Farid, huvudpersonen i boken fick gå igenom. Jag beundrar hans mod, godhet, omtanke om hans bror och hans vilja att ändra på sin tillvaro.
  Rekommenderar alla att läsa denna bok.

 • Per Johansson
  #6 written by Per Johansson  4 years ago

  En bra bok!

 • Per Johansson
  #7 written by Per Johansson  4 years ago

  …….

 • You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <s> <strike> <strong>

  Keep me up to date, sign me up for the newsletter!

Go to Top